Aanmelden nieuwe leerlingen

Vanaf de vierde verjaardag begint de basisschoolperiode van een kind. U kunt uw kind al aanmelden als hij/zij drie jaar is. Als u overweegt uw kind bij ons op school aan te melden, stellen we het bijzonder op prijs als u met uw zoon/dochter op onze school komt kennismaken. U kunt dan de sfeer op school proeven, uw zoon/dochter kan kennismaken met toekomstige klasgenootjes en leerkrachten. U kunt dan de school bekijken en geïnformeerd worden over de gang van zaken op school en vanzelfsprekend kunt u vragen stellen. Ook ontvangt u de informatiebrochure en een aanmeldformulier.

Als u besluit uw kind aan te melden op onze school, beoordeelt de directeur uw verzoek door te bekijken of uw kind plaatsbaar is op onze school (evt. zorgbehoefte in , grote van de groep). Bij een positief besluit, wordt uw kind ingeschreven. De leerkracht van de instroomgroep neemt dan contact met u op voor nadere afspraken.